Individuel smertehåndtering

Få hjælp til at bryde den onde smertecirkel

Du kan selv gøre noget, og i starten er det rigtigt vigtigt med den rette hjælp.

Jeg kan hjælpe dig med at bryde den onde smertecirkel. Vi starter med, at du fortæller mig din historie og dine udfordringer i hverdagen. Herudfra kortlægger vi dit smertemønster og taler om, hvilke løsninger der kan virke for dig.

Jeg følger med dig hele vejen og tager mig god tid til at sætte mig ind i din situation. Jeg har øje på at få dig tilbage til en hverdag, som ikke opsluges af et smertehelvede.

Sådan tilpasser vi forløbet, så du får hverdagsglæden tilbage

Vi afprøver og udvælger hvilken struktur, der fungerer bedst i din hverdag. Afhængig af hvilken livssituation du befinder dig i, arbejder vi med arbejds- og hvilestillinger, der kan aflaste dine smerter. Som fysioterapeut har jeg de bedste forudsætninger for, at vejlede dig til helt konkrete aflastende stillinger, du kan tage i brug, når smerten rammer. Samtidig arbejder vi gennem coaching og mental træning med de psykiske udfordringer, der er ved at leve med kroniske smerter.

Du bliver under forløbet bevidst om, hvornår du har brug for hvile og hvornår det er bedst med aktivitet. Jeg hjælper dig med at lære at hvornår du skal sige ja, og hvor du må sige nej. Hertil laver vi en oversigt over de fysiske og mentale øvelser, du kan starte med.

Det hele følger vi op på ved vores næste møde, så du altid kan spørge hvis du er kommet i tvivl.

Efter behov, vil jeg også henvise dig til de tilbud, der vil gavne dig bedst i forhold til din fysiske træning.

Ring og hør nærmere om priser og forløb.

Fokus på livet og de små gode øjeblikke

Smerter er ikke kun et fysisk fænomen, men en stor del af smerten afhænger af hvordan vi opfatter den.

Der er altid øjeblikke, måske uden smerte, der kan give livet værdi. Med små mentale øvelser vil jeg hjælpe dig med at flytte dit fokus, så du langsomt vender tilbage til et liv, der er værd at leve. En af træningsformerne i dit forløb er mindfulness.

Forskning viser, at Mindfulness kan nedsætte forbruget af smertestillende medicin. Det er en effektiv øvelse, der giver dig glæden ved øjeblikket tilbage.

Vi finder ud af, hvordan du kan håndtere de forskellige situationer du befinder dig i, så din krop kan reagere positivt og mere livsbekræftende.

Muskler og led får mulighed for at falde til ro. Dine smertemønstre vil langsomt ændre sig, så din psyke ikke længere spænder ben for de gode øjeblikke.

Du kan have et godt liv på trods af dine smerter – det er SÅ vigtigt, du har kun det ene liv.

Du har udfordret mig på en god måde

Kontakt mig

Hvis du er nået dertil, hvor dit liv efterhånden kun drejer sig om at kunne udholde smerter, så kontakt mig gerne.

Det bedste jeg ved, er at kunne hjælpe mennesker som dig videre til et bedre liv.

Smerter

Langvarig og kroniske smerter har stor indflydelse på din hverdag.

Klik herunder og læs videre om smerter og se om du genkende nogle af symptomerne og udfordringerne, der er helt ordinære i i dage med daglig smerte.

Smerter på HOLD

Jeg afholder smertelindring og håndtering på hold basis. Her kan du komme med de udfordringer du har og dele eller blot være sammen med ligesindede.

Læs mere på siden for smerter på hold