Smertehåndtering på HOLD (kursus)

Lev med din smerte

Dette hold er til dig, der har langvarige eller kroniske smerter.

Smerter giver en følelse af ubehag, det er der ingen tvivl om. Kroniske og langvarige smerter fører til et lavere funktionsniveau, og det påvirker os menneskers hverdag helt enormt

Den fysiologiske smerte kan behandles med medicin, men der er utrolig mange andre følgevirkninger ved at leve et liv med smerter.

Det kan være vanskeligt at komme tristhed, eller fornemmelsen af ikke at slå til i sociale sammenhænge til livs, hvilket er kendte følger af et liv med smerter.

Hvordan tackler man det, ikke at kunne det, man gerne vil?

Måske drømmer du om at mindske dit forbrug af smertestillende medicin og vil gerne have større kontrol og indflydelse på din egen situation.

Du har et langt liv ligger foran dig, og du vil leve det og styrke dine ressourcer, så du kan få det bedste ud af din situation på trods af dine smerter.

Du har brug for et supplement til den smertebehandling du ellers får tilbudt.

Vi hjælper hinanden med at kunne lidt mere

At leve med smerter er både en fysisk og en psykisk belastning. Samvær med mennesker der er i samme båd kan betyde en lettelse for dig. På dette hold møder du andre i samme situation som dig selv, og der er god mulighed for at sparre og give hinanden støtte og opbakning.

Under professionel vejledning vil alle deltagere på holdet få bearbejdet de problemer, der følger med en hverdag i smerter. Smerter påvirkes blandt andet af det humør vi er i, og at være sammen med andre i trygge rammer, vil skabe det bedste grundlag for at bryde den onde smertecirkel.

Jeg vil med udgangspunkt i gruppens ressourcer guide forskellige øvelser, og vi vil finde frem til de bedste skridt fremad for den enkelte.

Muligheden for at høre hvordan andre håndterer deres smerter, kan ofte gavne din viden og dit kendskab omkring håndtering af dine egne udfordringer. Du får større kontrol over og indflydelse på dine smerter, og det vil give dig øget energi og selvtillid. På holdet vil du opdage, at det er muligt at få et godt liv på trods af smerter, og at du ikke står alene i verden med dine udfordringer.

Vi sætter fokus på de ting der kan lade sig gøre uden at forklejne eller fornægte det vanskelige, som også har en plads i dagligdagen. Vi stiller skarpt på de aktiviteter, der bringer glæden ind i livet og træner et nyt mindset, der kan gøre din tilværelse ret så meget bedre.

 

At blive lyttet til og at det er ok at have det skidt i perioder!

Mindfulness, aflastning og lette fysiske øvelser

Jeg bruger behandlingsteknikker, der har fokus på at bevare energien, så du kan være i balance med dig selv på trods af dine smerter.

Via afspænding og lette kropslige øvelser får du en anderledes fornemmelse af din krop. Meditativ træning og visualisering vil påvirke nervebanerne i hjernen, så smerten opleves på en anden måde og du bedre kan rumme den. Det at arbejde både med det kropslige og det mentale er en oplagt mulighed for dig, der oplever vedvarende smerter.

Det er forskningsmæssigt bevist, at mindfulness og visualisering giver positive resultater og er direkte årsagen til en nedsættelse af dit smerteniveau.

Du kan have et godt liv på trods af dine smerter – det er Så vigtigt, du har kun det ene liv!

Der kræves ingen henvisning af lægen, og det er muligt at få tilskud fra sygeforsikringen DANMARK.

Ring og hør nærmere for priser og forløb.

Kontakt mig

Hvis du er nået dertil, hvor dit liv efterhånden kun drejer sig om at kunne udholde smerter, så kontakt mig gerne.

Det bedste jeg ved, er at kunne hjælpe mennesker som dig videre til et bedre liv.

Jeg har følt accept af mine mærkelige sider

Individuel smertehåndtering

Har du brug for et forløb, hvor vi koncentrerer os kun om dig. Her har vi mulighed for at gå i dybden og finde vejen til en bedre håndtering af dine specifikke smerte.

Klik herunder og læs videre, måske er det den løsning der passer dig.