Mindfulness på HOLD (kursus)

Holdtræning – Hold fast i dig selv

Dette er holdet for dig, der gerne vil have en mere nærværende hverdag, hvor du kan have fokus på det, der er vigtigt for dig. Hvis du lige nu har det, som om du har brug for et velfortjent pusterum, du trænger til at geare ned og stige af hamsterhjulet, så er dette hold med træning i Mindfulness lige netop stedet, hvor du kan få opfyldt dette ønske.

På kurset får du en ugentlig pause. Du får et rum, hvor du har ro til fordybelse. En pause, hvor du har mulighed for at oprette kontakten til dig selv og dit indre kompas. Når du prioriterer dette arbejde med dig selv, vil det give dig overskud til at være mere for dine nærmeste og for dig selv.

Mindfulness er at øve sig i at være til stede

– hvordan foregår det?

Kurset indeholder mange praktiske øvelser der bygger på systematisk træning i Mindfulness.

Vi arbejder med både liggende og siddende meditationer, og vi laver fysiske Mindfulness/Yoga.

Fysiske øvelser i langsomt tempo øger din oplevelse af din egen krop, og krop og sind hænger sammen. Træningen er tilrettelagt, så den er stressdæmpende og forebyggende. I de fysiske øvelser ligger fokus på kropsbevidstheden. Der er under hele seancen mulighed for at være i ro med sig selv.

Målgruppen er alle, der gerne vil mærke efter hvordan de har det, få mere ro i hverdagen og har lyst til at vende blikket indad.

Ring og hør nærmere om priser og forløb.

En udfordrende eller vanskelig livssituation

Kurset er også en givende støtte for dig, der står i en udfordrende eller vanskelig livssituation.

Det kan være du har oplevet store forandringer i dit liv og din tilværelse. Måske er du blevet fyret fra dit job, og mangler et formål med din dagligdag.

Måske har du været igennem en krævende skilsmisse og har travlt med at få det hele til at fungere.

Det kan være du lige har fået barn og sidder i en helt ny og uvant situation. Det kan sagtens være svært at vide, hvad du skal stille op i denne nye situation.

Mindfulness kan hjælpe dig med at rumme de store forandringer, som livet bringer med sig.

Min krop er blevet sig selv igen

Altid plads til spørgsmål

På mine hold er der altid plads til at få vendt den aktuelle situation og plads til at stille spørgsmål.

De mennesker jeg møder, er dybt taknemmelige for det de lærer og erfarer på kurset. Jeg tror det er fordi, vi når at komme et trin dybere i bevidstheden end henover kaffen på caféen.

Jeg oplever, at flere af kursisterne på mine mindfulness kurser fordyber sig og bliver mere eftertænksomme – og det giver et sundt udslag, når der skal træffes nye valg i nye livssituationer.

Forløbet her er det rette sted til at mærke i hvilket retning kompasnålen peger, og finde en ny kurs.

Kurset er lige velegnet for yngre som ældre

Som ungt menneske er du i dag udsat for utroligt mange forventninger. Du skal tage de rette valg og vise dig som det perfekte menneske. De sociale medier og samfundets høje krav påvirker ikke kun positivt.

Der er flere af min yngre kursister, der har brugt mindfulness træningen med et godt resultat i forhold til skolegang og eksamen.

Det at blive ældre kan også have sine udfordringer. Det kan være svært at stå alene og miste både venner og familie. Den nye rolle er svær at finde og udfylde.

Der er klart nye og store udfordringer ved at miste et nærtstående menneske, enten igennem sygdom som eksempelvis demens eller i værste fald døden.

Kurset giver tid til refleksion og muligheden for at fordybe sig på en god og konstruktive måde.

Du lærer alle de metoder du har brug for

På kurset vil du lære teknikker i meditation og afspænding. Du vil opleve at komme ned i gear og finde nye måder at tackle hverdagens problemer på. Øvelserne kan med fordel også bruges derhjemme.

Vedvarende mindfulnesstræning lærer dig en større eftertænksomhed og rummelighed, både overfor dig selv og overfor dem du omgiver dig med.

Alt efter holdets størrelse og sammensætning, vil jeg holde små oplæg om forskellige emner som;

  • søvn
  • tankemylder
  • taknemmelighed
  • fordybelse i en travl hverdag

Jeg planlægger oplæggene efter de enkelte holds behov og interesser.

Kom som du er

Alle kan være med, og der er god mulighed for individuel hensyntagen.

Den ene dag er du måske ked af det og tynget af bekymringer. Måske er du vred eller måske oplever du en boblende glæde og er fyldt med energi. Alle stemninger er lige gode i sammenhæng med træning i mindfulness.

Mindfulness betyder ganske enkelt, at være til stede med det, der er. Vi øver os i at rumme alt det, der fylder lige nu.

Du skal altså ikke ændre på en masse, men komme som lige som du er. Kom med det der er, og det der måtte være lige netop denne dag.

Det jeg har lært mest af er, at jeg skal passe på mig selv for at være noget for andre

Pris & hvornår

Holdene kører fortløbende 1x ugentlig i alt 12 gange.

Prisen er i alt 1.218 kr.

Kontakt mig på mail eller telefon og vi kan lave en aftale.

Klik nedenfor og gå til mine kontaktinformationer

Individuel mindfulness

I en individuelt forløb laver vi et program der passer præcist til din situation.

Dette er for dig, der kan have svært ved at deltag i tidspunkter for HOLD træning, eller dig der ønsker at få din helt egen køreplan.